Veol podcast

2023.10.18. 22:00

Él-hal az Építőkért a Telekom Veszprém szpíkere, akinek a hangját minden sportbarát ismeri

Egyszer azt írta a veol.hu: nem túlzás azt állítani, hogy ő az első magyar szpíker; hangját minden veszprémi és magyar sportszerető jól ismeri; a veszprémiek imádott férfi kézilabdacsapatának meccsein állandó műsorközlő, hangulatfelelős, de volt lemezlovas, médiaszereplő – a műsor vendége Mosonyi József.

Komaniczki Zoltán

Mosonyi József volt stúdiónk vendége

Forrás: Napló

Fotó: Komaniczki Zoltán

A beszélgetésben hallhat róla: 1988 szeptemberében kereste meg Mosonyi Józsefet a veszprémi férfi kézilabd klub vezetője, Hajnal Csaba azzal, hogy mit szólna hozzá, ha külföldi mintára ő konferálná a csapat meccseit – az ismeretség még a húszemeletes alatti félemeleten működő szórakozóhelyhez köthető, amely akkoriban a veszprémi kézilabdasztárok kedvelt kávézója volt. 

Azóta nagyon ritkán rendeztek nélküle Építők-mérkőzést Veszprémben – de vezetett műsort a hajdani Rádio Jam adásában is, mint elmondta, az első interjúját Kiszelyné Czibik Tündével készítette; emellett helyi tv-adásokhoz is készített felvételeket.
Ez itt a VEOL Podcast Pódium újabb adása. A mikrofonnál Komaniczki Zoltán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában