Különjárat

2023.09.08. 16:23

Éjjel 1 órakor is lesz busz a vasútállomásra

A BALKAN:Most rendezvényhez kapcsolódóan a vasútállomásra történő eljutást elősegítendő a V-Busz mentesítő járatokat indít, illetve Gyulafirátótra is indul éjszakai busz.

Veol.hu

Fotó: Cseh Zoltán / veol.hu

Ezekben a napokban zajlik a Balkan:Most Festival Veszprémben. A programok zárásához igazítva különjáratokat indít a V-Busz. 

A szeptember 8-i, pénteki programok után szombaton hajnali 1:00 órakor különjárat indul „BALKAN:MOST – Vasútállomás” jelzéssel a Petőfi Színház megállóhelyről a Vasútállomás irányába, amely érinti a Hotel és az Autóbusz-állomás megállóhelyet is.

Szeptember 9-én, szombaton 23:10, illetve vasárnap hajnali 1:00 órakor különjárat indul „BALKAN:MOST – Vasútállomás” jelzéssel a Petőfi Színház megállóhelyről a Vasútállomás irányába, amely érinti a Hotel és az Autóbusz-állomás megállóhelyet is.

Mindhárom napon 23:35 órakor az Autóbusz-állomásról 23-as járat indul Gyulafirátótra.

A fentieken túl menetrend szerint 22:09 órakor (4A jelzéssel) és 23:26-kor (47-es jelzéssel) a Hotel megállóhelytől is indulnak a budapesti vonatokhoz csatlakozó járatokra, amelyek az Autóbusz-állomás megállóhelyet is érintik. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában