TOP 10

2018.12.28. 07:00

Ezek voltak a veol legolvasottabb cikkei 2018 októberében

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

10. A szentkirályszabadjai szellemvárosban járva kollégáink a legrejtettebb zugokat is felfedezték. Nézzetek körül velünk!

9. Kamasz lányok próbáltak kirabolni egy 89 éves asszonyt Pápán. Szerencsére segítőkész járókelő még időben közbeléptek:

8. Felmentette a munkavégzés alól a szakmai stábot dr. Csík Zoltán, a Telekom Veszprém férfi kézilabda-együttest működtető Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója:

7. Szemfüles olvasónktól érkezett a fotó, amelyen megörökítette, ahogyan egy autó az egyetem falába csapódott:

6. A veszprémi kézilabda körüli hírek után kíváncsiak voltunk, mit gondolnak olvasóink arról, hogy a Telekom Veszprém vezetése menesztette Ljubomir Vranjes vezetőedzőt:

5. Tűz keletkezett egy használaton kívüli szoláriumban, Veszprém belvárosában:

4. Egy év tíz hónap fogházbüntetést kapott négy évre felfüggesztve, és hét évre eltiltotta a vezetéstől R. R.-t elsőfokú, nem jogerős ítéletében a bíróság. A férfi 2016 májusában autójával egy motoros konvojnak csapódott, eközben egy nő a helyszínen meghalt, két fiatal nő pedig maradandó sérülést szenvedett:

3. Megvert egy ajkai doktornő véradásnál egy idősebb, siket nővért. Kollégája fotót és felvételt is készített a történtekről. A kórház vizsgálatot indított az ügyben, az intézmény vezetése nem tudott az érintettek konfliktusáról:

2. Szomorú véget ért egy a Cseredőnél eltűnt férfi keresése:

1. Októberben a leolvasottabb hírünk sajnos egy szörnyű tragédiához köthető. 27-én a 82-es főúton Csesznek és Zirc közötti szakaszán három gépkocsi karambolozott a vizes úton. A balesetben egy Volkswagent vezető 53 éves férfi, aki egyedül utazott a járműben, a helyszínen életét vesztette:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában