Legolvasottabb hírek szeptemberben

2021.12.29. 14:00

Motoros tragédia a Bakonyban, pánik a pokoli toronynál és aknavetőgránátok a Gerence patakban

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

Az évtizedek során már elrozsdásodott, de még mindig veszélyes eszközök az alacsony vízállás miatt váltak láthatóvá

Forrás: MH 1. Honvéd Tűzszerész És Hadihajós Ezred

10. Elütöttek két futót a Szőlőskör futóversenyen

Lubics Szilvia ultrafutó közösségi oldalán osztotta meg az esetet. Mint leírta, néhány zúzódással és kisebb fejsérüléssel megúszta a balesetet.

9. Vágjuk vissza a növényeket télre

Ahogy régen mondták, amikor a gyerek kimarad az iskolából, akkor kell felszedni az elvirágzott hagymásokat, és amikor újra iskolába megy, akkor kell elduggatni azokat.

8. Világháborús robbanótestek tömege rajzolódott ki egy Bakonybél melletti réten

A tűzszerészek összesen 34 darab 120 milliméter átmérőjű német gyártmányú aknavetőgránátot, 17 darab 8 centiméteres, ugyancsak német aknavetőgránátot és egy Faustpatrone 2-es kézi páncélelhárító eszközt emeltek ki a Gerence patakból.

7. Holtan találtak meg egy idős férfit Veszprémben

Holtan találtak meg egy idős férfit Veszprémben, az Avar utca mögötti erdős területen.

6. Hatalmas tűz volt a hajmáskéri lőtéren

Hajmáskér magasságában égett a lőtér a Bakony lábánál, ez az úgynevezett „0” ponti lőtér célterülete. Itt aznap délelőtt éleslövészetet tartottak a katonák.

5. Hatalmas pánik volt Veszprémben, a „pokoli torony”-nál

Megsérült egy gázvezeték építési munkálatok közben a Házgyári út 1. szám alatt lévő ház mögött, a katasztrófavédelmi mobil labor gázrobbanáshoz közeli határértéket mért a helyszínen.

4. Meghalt a balatonakali Tóth Béla

Az üzletember imádta családját, a balatoni környezetet, kitűnő humorral, kivételes emberséggel rendelkezett. Természetes volt számára a munka iránti alázat, a maximalizmus, kollégái és a vendégek tisztelete.

3. Közel 300 tő kannabiszt nevelgetett Devecser közelében két férfi

Az elkövetőket - tekintettel arra, hogy a beszerzett információk szerint a személyek fegyverrel rendelkeznek - a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el.

2. Ketten meghaltak egy felelőtlen előzés következtében Csótnál, fogház várhat a vétkes sofőrre

A férfi egy utassal közlekedett Csót felől Pápateszér irányába utánfutós személyautóval, és előzni kezdte az előtte lévő kocsisort. Két autót megelőzött, majd a harmadik előzésébe kezdett egy be nem látható, jelzőtáblával is jelzett bukkanón, átlépve a záróvonalat, és a megengedett 70 kilométeres sebesség helyett 110-120-szal.

1. Meghalt egy motoros a Bakonyban

A Győr felé tartó nő előzésbe kezdett, de vissza akart térni a sávjába, amikor letért az útról egy kisebb kanyarban, és fának hajtott. (A balesethez kapcsolódik egy másik írásunk is: Motoros tragédia a Bakonyban: a férj látta, ahogy a felesége szörnyethalt.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!