lezárult a nyomozás

2020.11.20. 16:00

Veszprémi boltban próbálkozott a zsebtolvaj, de nem tudott elmenekülni a rendőrök elől

Lopás miatt indult nyomozás, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Fotó: archív

Az eljárás adatai szerint bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. október 16-án, délután arról, hogy egy veszprémi boltban egy vásárlót megloptak. Az ismeretlen tettes egy idős nő kabátzsebéből észrevétlenül kiemelte a benne lévő pénztárcát, majd miután abból húszezer forintot magához vett, megkísérelte visszacsempészni a sértett ruházatába. Ez azonban már nem sikerült a férfinak, a tárca a padlóra esett, a meglopott pedig felfigyelt a tolvajra, aki sietve elhagyta az áruházat.

A veszprémi rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, aki autóbusszal elhagyta a megyeszékhelyet, és Zircen keresztül utazott tovább. A 26 éves férfit egy Győr-Moson-Sopron megyei településen fogták el 2020. október 23-án, majd előállították az illetékes rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a veszprémi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!