Időjárás

2023.01.08. 07:07

Vasárnap délután szakadozik a felhőzet Veszprém vármegyében

Megélénkül a szél.

koponyeg.hu

Forrás: Pexels.com

Vasárnap
Reggelre sokfelé képződik köd, szitálással, ködszitálással. Napközben a ködfelhőzet az ország északkeleti felén tartósan megmarad, de a délnyugati, déli tájakon délután felszakadozhat felhőzet, és rövid időre a nap is előbukkanhat. A déli szél többfelé megerősödik. 10 fok körül alakul a hőmérséklet - írja a koponyeg.hu.
Hétfő
A borult égből egyre többfelé várható kiadós mennyiségű eső. Eleinte a délkeleti, majd az északkeleti szél erősödik meg. 5-11 fok közé csökken a hőmérséklet.
Kedd
A Dunántúlon felszakadozik a felhőzet, délután kisüt a nap; de a Duna-Tisza-közén és a Tiszántúlon egészen estig marad a borongós idő további esővel, záporral. Viharossá fokozódik az északnyugati szél. 6-7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Erős melegfronti hatás terheli szervezetünket, mely különösen megviselheti az időseket és a krónikus betegeket, de az egészséges szervezetre is hatással lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!