Tündérszépek

2024.05.10. 14:35

Esztert már korábban is érdekelte a Tündérszépek szépségverseny

A szépségversenyen már gőzerővel zajlik az előválogató, annak is a vége, ugyanis vasárnap zárul a nevezés. A negyedik alkalommal meghirdetett fotózásra a 23 éves Bárdos Eszter érkezett hozzánk a stúdióba.

Veol.hu

A pétfürdői lány 2019-ben érettségizett Veszprémben, majd kéz- és lábápolóként munkába is állt a vármegyeszékhelyen. Eszter korábban nyolc évig táncolt versenyszerűen, most súlyzós edzéseket végez szabadidejében. A 23 éves versenyző a közelmúltban új szakmát szerzett, így már szépségtanácsadóként is számíthatnak rá a hölgyek. A fiatal lány gyakran ragad könyveket, ugyanis szeret olvasni, illetve zenét hallgatni, több műfajban. 

Eszter korábban nyolc évig táncolt versenyszerűen, most súlyzós edzéseket végez szabadidejében
Fotó: Fülöp Ildikó

– Már pár éve is érdekelt a Tündérszépek szépségverseny, és idén úgy gondoltam, hogy megpróbálkozom vele – nyilatkozta Bárdos Eszter. A verseny minden bizonnyal komoly izgalmakat fog hozni, ugyanis gyönyörű lányok jelentkeztek az élet minden területéről megannyi motivációval. Mindannyiuk számára közös a cél, a győzelem. 

A versenyre a jelentkezési időszak május 12-ig tart,  eközben online felületünkön, a veol.hu hírportálon már lehet gyűjteni a szíveket. A következő napokban mindig új lányt mutatunk be a régióból. A főnyeremény egyéves autó­használat, mobiltelefon és szép­ségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen: Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában