Szépségverseny

2024.04.22. 07:00

Tündérszépek: Szabó Panna, a bájos zalai versenyző kézilabda edzőnek és óvónőnek tanul + fotók

Szabó Panna országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.

Veol.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Veszprém vármegye szépei Fejér és Zala hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve! Április 22-én a nemesnépi Szabó Panna mutatkozik be országos szépségversenyünkön

Szabó Panna országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a fotóra, nézd meg a Tündérszépeken induló Szabó Panna többi fényképét és szavazz! 

Panna 183 cm magas, a kos csillagjegyében született. Édesanyja nevezte be a szépségmustrára. Panna örült a lehetőségnek, szeretné ebben a helyzetben is kipróbálni magát. Az NB I-es női kézilabda-bajnokságban szereplő Kozármisleny csapatának játékosa emellett kézilabda szakedzőnek és óvónőnek tanul. Hobbija szerencsére a munkája is, hiszen a kézilabda együttesben rendszeresen teljesítenie kell. Odafigyel az alakjára, de szerette volna kipróbálni magát a fényképezőgép optikája előtt is. Kedvenc étele a rántott sajt, kedvenc itala pedig a víz. Szereti Lana Del Rey számait, kedvenc parfümje pedig a Giorgo Armani. 

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Veszprém vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában