Olimpiai bajnokkal mérhették össze erejüket a veszprémgalsai falunap résztvevői

Olimpiai bajnokkal mérethették meg magukat, és színes programokkal várták a település lakóit és az odalátogatókat a veszprémgalsai falunapon.

Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

a felnőtt kategória győztese Simon Dominik László veszi át az érmet Esztergályos Patrik Ifjúsági Olimpiai Bajnok, Világ-és Európa- Bajnok párbajtőrözőtől, hátul Simon Gábor polgármester

Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A rendezvény délelőtt vette kezdetét a nős-nőtlen, illetve lányok-asszonyok kispályás focival. Majd a nagyobbakat élő csocsó, a kisebbeket légvár várta.

Ezt követően a Csabrendeki Tűzoltó Egyesület és a Vöröskereszt közös bemutatója következett, majd a kicsiké volt a főszerep, őket Szabó Donát bűvész kápráztatta el trükkjeivel. A délután folyamán Tajti Boy zenés műsora szórakoztatta a közönséget.

Majd Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok párbajtőröző, az Exatlon I. évadának férfi győztesével – az idelátogatók nagy örömére – bárki megmérettethette magát, aki érzett magában egy kis tehetséget és kitartást ahhoz, hogy a 35 méteres Exatlon-pályán végigfusson. Patriknak nagyon sok kihívója akadt, ám a bajnok kiállta a próbatételt.

Ezt követően a Celldömölki Rocky Dilly táncos műsorát láthatták az érdeklődők, majd a közös vacsora után nyolc kategóriában hirdették ki az Exatlon bajnokai eredményt.

A felnőtt kategória győztese, Simon Dominik László veszi át az érmet Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok párbajtőrözőtől, hátul Simon Gábor polgármester Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

Simon Gábor Polgármester és Esztergályos Patrik adta át az érmeket, mellyel az Exatlon-pályán a három legjobb eredményt elért versenyzőt jutalmazták.

A nap zárásaként Zab Johanna énekelt. A rendezvény programját arc- és sebfestés, továbbá vérnyomás- és vércukorszintmérés színesítette. A falunapon megfáradtak tűzoltóautóval, valamint lovas fogattal is utazhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában