Hegymagas

2016.05.27. 16:35

Játék, móka, kacagás - Retró hangulatú program várta a kicsiket

Hegymagas - A könyvtáros szervezésében május 21-én, ha csak egy rövid időre is, de visszatért a szép, régi falusi gyermeknapok varázsa, hangulata. A kellemes nyárias idő kedvezett a programnak.

Civil Tudósítónktól

A vállalkozó kedvű gyerekek, különböző ügyességi versenyeken próbálhatták ki magukat. Az üveg tetejére állított pingponglabdák lövöldözése vízi pisztollyal, a vödörbe való célba dobás és a kanálba tett dióval való szlalomozás, a csokievő verseny mind-mind sikert aratott.

A rendőrségi autó bemutatása, a sziréna, a golyóálló mellény, az autóba való beülés nagyon tetszett a kicsit már elfáradt gyermekeknek.

A célba lövés üveg tetejére állított pingponglabdákra nagyon népszerű volt a gyerekek körében
Fotó: Kovács Pálné

Minden résztvevő emléklapot, édességet, az első három helyezett az oklevél mellé ajándékot kapott, a tapolcai tavasbarlangba, a városi moziba és a balatonedericsi Afrika-múzeumba szóló belépőjegyeket. A kisbolt jégkrémmel kedveskedett minden gyermeknek, a nyugdíjasklub tagjai pedig finom lángossal vendégelték meg őket.

Ez a csodás gyermeknap a jó szándékú, segítőkész emberek támogatásával jött létre. Köszönet érte minden kisgyermek nevében.

Kovács Pálné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!