Bulvár-celeb

2024.05.07. 05:00

Ki hazudik? T. Danny reagált Kecskés Enikő állításaira

Nem hagyta annyiban T. Danny, keményen beszólt exszerelmének.

MW

A szenvedélyes szerelem T. Danny és Kecskés Enikő között ma már csak emlék...

Fotó: Szabolcs László

A jelek arra mutatnak, hogy az énekes és Kecskés Enikő teljesen másképpen emlékszik vissza a szakításuk okára. A két fiatal szappanoperának induló szerelmi történetéből mára háborús mozi lett. T. Danny és a gyönyörű modell talán nem véletlenül nem is vállalták fel egymást hivatalosan sohasem. 

Az internet népét izgalomban tartja a szakításuk, amiről most az Ázsia Expressz sztárja tálalt ki. Enikő pedig elég durva dolgokat állított volt szerelméről... De ahogy az várható volt, pár órával az interjú után megérkezett T. Danny cáfolata is.

Súlyos szavak

Az énekes és Kecskés Enikő kapcsolata néhány hónappal ezelőtt ért véget, T. Danny nem is tagadta, nagyon megviselte a szakítás, az új dalaiból összeállt az egész történetük. Később Hajdú Péter műsorában bevallotta, hogy a szerelem még megvan, a lány már nincs, de ennél többet nem volt hajlandó elárulni – írja a Bors. 

Kecskés Enikő azonban bombát robbantott, ugyanis azt állította, hogy megcsalta őt az énekes, aki pedig azt énekelte közben: „Gyűrűt tettem volna rád, de nincs tovább…”

Nem kellett sokáig várni T. Danny reagálására, Instagram-sztoriban üzent volt párjának:

Hazudj magadnak, amíg a hazugság igazsággá nem válik.

Forrás: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában