Gazdaság

2014.12.12. 20:25

Pro Meritis Arany Emlékérmet kapott Tengerdi Győző

Veszprém - Tengerdi Győző, a Verga Zrt. vezérigazgatója Pro Meritis Arany Emlékérmet vehetett át pénteken.

Marton Attila

Az indoklás szerint az erdőgazdaság a szakember irányításával kiemelkedő munkát végez Veszprémben és környékén, emellett a cég által megvalósított közjóléti beruházásokat is méltányolta az önkormányzat. Az elismerést a Verga karácsonyi ünnepségén adták át.

Tengerdi Győző, a Verga Zrt. vezérigazgatója Porga Gyula polgármestertől átveszi a Pro Meritis Arany Emlékérmet Fotó: Nagy Lajos

A Pro Meritis díjat az önkormányzat a város anyagi, szellemi és művészeti értékeinek létrehozásáért és megőrzéséért végzett tevékenységért adja. A díjazott oklevelet és emlékérmet kap.

Ahol béke és szeretet van, ott meghitt, bensőséges kapcsolatokra épülő családot, közösséget lehet teremteni, hangsúlyozta Némedi Lajos alpolgármester. Az eseményen köszöntőt mondott Márfi Gyula érsek és Takács Szabolcs, Veszprém Megyei Kormánymegbízott.

A rendezvényen átadták a Verga jubileumi kitüntetéseit, amelyet Gyöngyösy CsabaTál Sándorné és Szarvas László vehettek át.

Az összejövetelen levetítették a cég idei tevékenységéről készült kisfilmet, valamint a Tél az erdőn című gyermekrajzpályázat nyertes alkotásait bemutató filmet is.

A rendezvényen közreműködtek a Veszprémi Zeneművészeti Szakközépiskola diákjai Veresné Petrőcz Mária vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!