Gazdaság

2015.03.30. 09:31

Ismét benyújthatóak támogatási kérelmek szőlőültetvények szerkezetátalakítására

Veszprém - 2015. április 1. és július 15. között újra lehetőség nyílik a jóváhagyott egyéni tervekhez kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtására a szőlőültetvények szerkezetátalakítására vonatkozó jogszabály alapján.

Szám Dorottya

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal lapunkhoz eljuttatott közleményéből kiderült, hogy támogatást a 2013/2014, valamint a 2014/2015 borpiaci évre jóváhagyott és már megvalósított tevékenység alapján lehet igényelni. A támogatási kérelmet az egyéni tervnek helyt adó határozat mellékletében szereplő területazonosítónként külön-külön kell benyújtani az MVH részére, így egy kérelmező több támogatási kérelmet is beadhat. A kérelemhez csatolni kell az ültetvény támogatási rendszeréről készített vázrajzot, az ültetvényleltárt, a felhasznált szaporítóanyagra vonatkozó származási igazolás másolatát, illetve, amennyiben az egyéni tervhez mellékelt – a tevékenység végrehajtására vonatkozó – engedély módosult, úgy annak másolatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!