Gazdaság

2016.01.06. 11:24

Újjáalakult a békéltető testület

Veszprém - Vasvári Csaba személyében a régi elnököt választották meg az újjáalakuló Veszprém Megyei Békéltető Testület elnökévé. A 12 tagból öt régi, hét új.

Tremmer Tamás

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő független testület. A hatályos szabályok értelmében a testület mandátuma tavaly év végén lejárt. A választást a minap tartották a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (VKIK) székházában.

Fotó: Penovác Károly

A testületi tagok kijelölése a fogyasztóvédelmi egyesületek és a kamarák feladata volt. A Veszprém Megyei Agrárkamara egy, a VKIK öt, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Veszprém Megyei Szervezete négy, a Csalán Egyesület pedig két tagot jelölt. A 12 tagú szervezetben öt régi és hét új tag kapott megbízást, ők a következők: Beregi Zoltán, Dobó-Kocsis Veronika, Filep Balázs, Herjavecz Klára, Szabóné Farkas Rozália, Szücs László, Demeter Ferenc, Konkoly Zoltán, Mitev Hrisztó, Németh Sándor, Szücs Szabolcs, Vasvári Csaba.

A testület egyhangúlag Vasvári Csabát választotta elnökké, aki így folytathatja a tavaly megkezdett munkát. Székfoglalójában jelezte, nem kis feladat vár rájuk, hiszen évről évre nő a békéltető testületet megkeresők száma.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!