Foci

2015.03.28. 15:43

Visszavágna a Veszprém

Veszprém - Hosszabb szünet után folytatódik a pontvadászat a futsal NB I rájátszásában. A veszprémiek olyan csapat otthonába utaznak, ahol legutóbbi kikaptak.

Horváth Gábor

A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt több mint egy hónapot szünetelt a futsal NB I rájátszása, amely holnap a második fordulóval folytatódik.

A felsőházban érdekelt 1. Futsal Club Veszprém hétfőn a szombathelyi Haladás VSE otthonában lép pályára. Az ellenfél nem számít mumusnak, ám legutóbb – még az alapszakaszban – fontos meccset veszített Szombathelyen az 1. FCV, az a vereség egy helyezésbe és egy (rájátszásba) vitt pontba került a bakonyiaknak.

Most itt a visszavágás lehetősége Madarász János legénysége előtt, még nagyobb a tét, ha figyelembe vesszük, hogy a rájátszás nyitányán mindkét együttes kikapott. A veszprémiek a Győr ellen maradtak alul hazai pályán 4:3 arányban, a Haladás pedig a Berettyóújfalu vendégeként szenvedett vereséget 8:1-re.

A veszprémiek (balról Vas, Németh és Reveland kapus) a Haladás otthonában lépnek hétfőn pályára. Fotó: Penovác Károly

A mérkőzés hétfőn 18.15-kor kezdődik. A többi párosítás: Rába ETO-Dunaferr, Aramis-Berettyóújfalu.

A futsal NB állása, rájátszás: 1. Rába ETO 10 pont, 2. Berettyóújfalu 8, 3. Aramis SE 7, 4. 1. Futsal Club Veszprém 3, 5. Haladás 2, 6. Dunaferr 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!