Foci

2014.09.21. 13:35

Vereség a III. kerületben

Továbbra is adós első bajnoki győzelmével a Veszprém FC NB III-as labdarúgó együttese. Simon Attila tanítványai ezúttal a III. kerület otthonában szenvedtek vereséget.

B. Virág Rita

III. kerület–VFC
3:0 (1:0)

Budapest, 100 néző. Vezette: Horváth. III. Kerületi TVE: Kondor – Scheiber, Filó, Pálfalvi, Lóska – Szikes, Kocsis (Horváth L.), Kaszai, Móczó (Tóth) – Bartha (Kocsis), Hegybányai. Edző: Varga László. Veszprém FC: Gyimesi – Hanák, Garai, Császár, Kuti (Bolla) – Németh, Burcsik, Baldauf (Udvardi), Tóth (Simon) – Skriba, Pavlitzky. Edző: Simon Attila.

Gólszerző: Szikes (7.), Hegybányai (66.), Kaszai Gábor (85.).

A hatodik forduló előtt a III. Kerület a hetedik, a Veszprém a 15. helyen állt a tabellán. Utóbbiak abban reménykedtek, egy esetleges sikerrel előbbre léphetnek.

A házigazdák gyorsan vezetést szerezte Szikes góljával. A VFC igyekezett kiegyenlíteni, de a lehetőségei kimaradtak, sőt egy jogosnak tűnő tizenegyes is elmaradt. A szünet után a házigazdák eldöntötték a pontok sorsát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!