Foci

2014.09.12. 12:40

Véget vetnének a bakiparádénak Füreden

Balatonfüred, Veszprém - Mindkét Veszprém megyei csapat a feltámadásban bízik a labdarúgó NB III ötödik fordulójában.

Horváth Gábor

BFC -Dorog

A Balatonfüred FC sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban, a 12. helyen álló csapat legutóbb Sárváron maradt alul 1:0-ra, ráadásul hét közben a kupából is búcsúzni kényszerült. A Vác 2:1-re nyert Füreden. A Dorog még nem kapott ki a szezonban, három győzelemmel és egy döntetlennel a harmadik helyen áll.

Pető Tamás edző: - Sárváron felborult a pálya, 90 percig támadtunk, a hazaiak egy előrevágott labdával szerezték meg a vezetést. Igazi börleszkjelenet volt, lassan kezdem úgy érezni magam, mint valami bakiparádéban. Ezek a dolgok a figyelem és a koncentráció hiányát mutatják, ami a Vác ellen is megmutatkozott. A Dorog mindig is jó csapat volt, de nem vagyok elájulva tőlük, verhető a társaság. Az biztos, hogy nagy önbizalommal jönnek hozzánk, de képesnek tartom magunkat a sikerre, arra, hogy végre elinduljunk felfelé.

VFC- Tatabánya

A veszprémiek még nem nyertek a 2014/2015-ös szezonban, két-két döntetlenjük és vereségük van. Az együttes ezzel a 14. helyen áll, a Tatabánya 10. négy ponttal.

Simon Attila edző: - Bízom benne, hogy a balszerencsés sorozat után elkezdjük a pontjainkat szaporítani. Az első győzelem megszerzése nagyot lendítene rajtunk, ráadásul a mezőny kiegyenlítettsége miatt a tabellán is jócskán előre lehetne lépni. Az eddigi támadójátékon és a helyzetkihasználáson változtatni kell. A Tatabánya fiatal együttes, bízom benne, hogy jól felkészültünk belőlük. Nagy Bálint eltiltott, őt Németh Erik helyettesíti, Venczel Zoltán visszatér a kezdőbe. (Mindkét meccs szombaton 16.30-kor rajtol.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!