Foci

2014.07.28. 17:10

Válogatott erősítésa futsalosoknál

Veszprém - Első tesztmeccsét játszotta az idei nyáron a megyeszékhely némileg átalakult NB I-es futsalcsapata, amely hétfőn délután a Ferencváros alakulatát fogadta a Március 15. úti sportcsarnokban.

Horváth Gábor

Az 1. Futsal Club Veszprém az NB I-es bajnokság következő szezonjára készül.

A találkozón nem az eredmény számított, hanem az, hogy az új kerettel rendelkező csapat megkapja az idei nyár első játéktapasztalatát.

A kilátogató nézők dinamikus, lüktető edzőmérkőzést láthattak, nem mellesleg egy új, nem jelentősen, de azért itt-ott átalakult csapatot.

Az 1. Futsal Club Veszprémben ezen a találkozón mutatkozott be Vas Ádám, akit Székesfehérvárról igazoltak a bakonyiak.

Nem ő az egyetlen idei érkező.

A legnagyobb fogásnak Németh Péter tűnik, a 33 esztendős futsalos korábban 78 alkalommal volt magyar válogatott.

A rutinos játékos az Aramis együttesétől (az előző idényben a fővárosiak győzték le a bronzért folytatott küzdelemben a Veszprémet) érkezett, nemcsak játékosnak, testnevelő tanárként és utánpótlás-szakemberként is tevékenykedik majd a királynék városában. Az ő bemutatko-zása azonban még várat magára.

A harmadik idei igazolás, Bánfalvi Balázs Szombathelyről tette át a székhelyét Veszprémbe.

A Veszprém FC USE-vel kötött megállapodás keretében a futsalosokhoz került a fiatal Cseh Ádám.

Madarász János vezető-edző még tesztel egy-két játékost, ám úgy tűnik, a végleges keret nagyjából már kialakult.

Ami a távozókat illeti, Szabadfi Péter, Vas Ferenc és Kasza Viktor neve szerepel a listán. A rutinos játékosok nem szakítottak véglegesen a klubbal, megígérték, ha szükség van rájuk, bármikor beugranak. Az 1. FC Veszprém augusztus ötödikén a bajnok Berettyóújfalu együttesét fogadja felkészülési találkozón. A 2014/2015-ös bajnoki pontvadászat augusztus végén rajtol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!