Foci

2014.10.26. 15:23

Vajon meddig tart a veszprémi átok?

Hogy átok ül a veszprémi NB III-as labdarúgó együttesen az már tény. Ehhez hasonló negatív szériát még sosem produkált, tizenegy forduló óta képtelen a győzelemre.

B. Virág Rita

Veszprém–ETO II 0:2 (0:1)
Veszprém, 100 néző. V.: Szommer. Veszprém FC.: Gyimesi – Hanák (Zsély), Garai, Császár, Kuti (Burcsik) – Németh, Nagy, Tóth, Skriba – Simon, Pavlitzky. Edző: Simon Attila. Győri ETO II: Horváth – Nagy B., Kozma, Nagy Á., Sváb – Pongrácz, Mervó (Medgyes), Illés (Kerékgyártó), Vankó – Farkas (Mayer), Szabó. Edző: Németh Zoltán.
Gólszerző: Szabó B. a 35., Mayer a 90. percben.

A 35 percben a szorványos vendég kontrák közül egy védekezési hibát kihasználva Szabó B. a kivetődő Gyimesi felett a kapu közepébe emelte a labdát, 0:1.

A 90 percben a kitámadó hazai csapat egy újabb kontra támadásnál hibázott és a Mayer lőtt az üres kapuba, 0:2.

Hasonló forgatókönyv szerint zajlott a mérkőzés, mint a VFC eddigi találkozóin: a hazai csapat támadott, helyzetek maradtak ki, majd meg nem adott tizenegyes, meg nem adott szabályos gól után az első helyzetből hátrányba kerültek, és a végén egy kontrából a vendégek bebiztosították a győzelmet.

Simon Attila: - Ezt a mérkőzést is betehetjük a többi közé, és nem azért, mert most is kikaptunk, hanem a látottak alapján nem érdemeltünk vereséget. Bárki is mondta – minden sorozat egyszer megszakad – jó ember lehetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!