Foci

2015.03.27. 18:04

NB II: újabb futball-rangadó

Ajka - Újra egyik közvetlen riválisával mérkőzik meg szombaton az FC Ajka a labdarúgó NB II-ben. A Siófok elleni meccs hatpontos összecsapás lesz - vélekedett Zoran Kuntic edző.

B. Virág Rita

Az elmúlt héten az FC Ajka nem várt vereségbe szaladt bele a sereghajtó Balmazújváros otthonában (1:0).

- A házigazdák teljesen megérdemelten nyertek, jobban akarták a sikert - összegzett Zoran Kuntic, az FC Ajka szakvezetője. - Viszont úgy gondolom, ebből a meccsből feltétlen tanulnunk kell, s tapasztalatainkat akár már szombaton a Siófok ellen kamatoztathatjuk.

Kuntic szerint hatpontos meccs lesz a Siófok elleni rangadó, mindkét alakulatnak nagy szüksége van ugyanis a három pontra.

Zoran Kuntic reméli, végre beérik a munka gyümölcse
Fotó: Penovác Károly

- Vendéglátónk sokat erősödött, több élvonalbeli játékost is igazolt a télen, hogy segítségükkel kivívja a bennmaradást. Alaposan felkészültünk a játékából, a héten mindent megtettünk azért, hogy sikerrel vegyük az előttünk álló fordulót - magyarázta a tréner.

Zoran Kuntic hozzátette, az elmúlt napokban különösen sokat dolgoztak játékosai, és töretlenül hisz abban, hogy végre kijön a lépés számukra.

- Most kell megmutatni, mire is vagyunk képesek. A sok munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét, s bízom benne, hogy ez szombaton lesz - húzta alá az edző.

Az ajkaiak közül Pákai Gergő továbbra is maródi, talán két hét múlva azonban csatlakozhat a társakhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!