Foci

2014.07.22. 11:00

Új műfüves pályán játszhatnak a csetényiek

Csetény - Új műfüves labdarúgó pályát vehettek birtokba a csetényiek a közelmúltban. A létesítményt a Falunap alkalmából avatták fel.

Novothny Ottó

Kottyán Károly a Csetény SE vezetője elmondta, hogy a 20x40 méteres műfüves küzdőteret a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatán nyerte el a csetényi klub. A 25.8 millió forintos összeköltségű sportpálya önköltségi részét az önkormányzat tette hozzá. A focipálya mellett öltöző is a sportolni vágyók rendelkezésére áll.

Az egyesület vezetői hozzátették, hogy kezdetben nehézségekbe ütközött az alkalmas terület megtalálása, mert a Kastéky parkban az örökségvédelem is beleszólt a helyszínbe. Végül megszületett a megegyezés és elkészült a nagyszerű pálya az erdő szélén, a nagy focipálya közelében.

A csetényi műfüves pályán a fiatal focipalánták is játszottak (Fotó: Penovác Károly)

A pályaavató műsor része volt a helyi és környékbeli csapatok kispályás labdarúgó tornája. Nyolc közösség harcából végül a bakonycsernyei együttes került ki győztesen.

A vérmes mérkőzéseket a csetényi U11-es fiatalok egymás közötti bemutató találkozóját élvezhették az érdeklődők. Kovács Gábor edző csapata a helyi utánpótlásban készül.

A nézők és az érdekeltek ezután a felnőtt pályára vonultak, ahol a hazai társulat a fonyódiakat fogadta.

A két csapat meccsén 1:1-es döntetlen született, a házigazdák gólját Rummel szerezte.

Csetény-Fonyód meccs az már nagypályás, falunappal együtt.

1:1 (1:1). Rummel, iill. Kiss.

Kastély park mellett közvetlenül, első körben örökségvédelem nem javasolta, egyesületi területen, klub vásárolta erdő szélén öltözővel szép, jó hangulat sokan érdeklődő,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!