Foci

2014.08.16. 19:20

NB III: Szünetig eldőlt a BFC- Mosonmagyaróvár meccs

Balatonfüred - Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának nyitányán a hazaiak magabiztosan verték eddigi mumusukat.

Novothny Ottó

BFC - Mosonmagyaróvár 2:0 (2:0)

Balatonfüred, 300 néző. V.: Szvorda. BFC: Filipánics - Domján, Kovács, Bognár, Füredi - Somogyi, Szabó, Bánhidi (Kocsis 61.) - Keszei (Simon 77.), Czafit, Szűcs. Edző: Pető Tamás. Motim: Boros - Kálmán, Nagy, Németh (Horváth G. 56.), Szénási - Horváth Á., Vitéz, Schmatovich (Bedő 72.) - Darázs (Horváth R. 86.), Régely, Simon. Edző: Tiba Zoltán.

Gólszerző: Keszei 29., Szűcs 37. perc.

 

A hazaik a kezdést követően fegyelmezett játékkal irányították a történéseket. Sorban dolgozták ki a gólhelyzeteket, de eleinte elhibázták azokat, ám nagy nyomás alá helyezték a mosonmagyaróváriak kapuját. Aztán a 29. percben az előrevágott labdát mellel Keszei elvitte Boros kapus előtt és az üres kapuba passzolt, 1:0. A 37. percben szabadrúgás után a kipattanó labdát Szűcs 20 méterről bombázta a kapuba, 2:0. A házigazdák szünet után már csak éppen annyit adtak ki magukból, amennyi a biztos győzelemhez kellett.

Összességében magabiztosan szerezték meg a három pontot a balatonfürdiek.

Pető Tamás: Taktikus, okos játékkal diadalmaskodtunk, amiért gratulálok a fiúknak. Ilyen remek kezdésben bíztunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!