Foci

2014.11.21. 14:06

NB III: Három a magyar igazság

Veszprém – Két forduló óta veretlen a Veszprém FC NB III-as labdarúgó együttese. Simon Attila edző szerint, három a magyar igazság.

B. Virág Rita

A VFC–Balatonfüred 2:2-re végződött összecsapáson mentőt kellett hívni, miután Garai Péter és Hanák Attila véletlenül összefejelt. Végül mindkét játékos saját lábán ment be a kórházba, de egész héten nem edzettek, mert komoly agyrázkódást szenvedtek.

– Nemcsak Garai és Hanák hiányzik majd az utolsó őszi fordulón. Egész héten betegeskedett Németh, Kuti, Burcsik, Császár, Kádár is, akik közül egyelőre nem tudom, ki tudja majd vállalni a játékot. Ráadásul Simon kisárgult – mondta el Simon Attila, a VFC edzője.

A jelenleg 15. helyen álló veszprémiek a feljutásban bízó Budaörs alakulatához utazik szombaton.

– A Budaörs évek óta meghatározó csapata az NB III-as mezőnynek. Az elmúlt években rendre a feljebb lépést tűzte ki célul, ahogy az idén is. Most a második helyen áll, de szerintem képes lesz megnyerni a csoportunkat. Ettől függetlenül nem feltartott kézzel utazunk hozzá. Szeretnénk tartani magunkat a három a magyar igazság mondáshoz, vagyis megőrizni a harmadik meccsen is a veretlenségünket. Azt még nem tudom, kit tudok pályára küldeni, de azt gondolom, lelkesen, jó formában várjuk a meccset és bizakodással tölt el – hangsúlyozta Simon Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!