Foci

2015.01.20. 09:25

Futsal: micsoda meccs, micsoda vereség!

Végletekig kiélezett mérkőzésen, az utolsó két percben kapott két góllal szenvedett vereséget az 1. FC Veszprém közvetlen riválisától a futsal NB I 15. fordulójában, idegenben. A bakonyiak vissza is csúsztak a tabellán.

Horváth Gábor

Aramis-1. FCV 4:3 (2:2)

Budaörs

Vezette: Farkas, Futó, Horváth.

Aramis SE: Sikur – Frank, Horváth Sz., Hosszú, Roni. Csere: Horváth N., Kovács, Farsang, Csopaki, Jovánczai, Klacsák, Sebestyén, Soós. Edző: Frank Tamás.

1. Futsal Club Veszprém: Reveland – Németh, Tar, Boromisza G., Gulyás. Csere: Schmidmajer, Bényi, Bánfalvi, Boromisza D., Vas, Mudra, Weisz. Edző: Madarász János.

A veszprémiek (kék mezben balra Boromisza Gábor, jobbra Bényi Kálmán) a hazai meccshez hasonlóan idegenben is nagy csatát vívtak ellenfelükkel, ezúttal azonban nem szereztek pontot (Fotó: Penovác Károly)

Az egyik legnagyobb riválisának otthonában lépett pályára az év első bajnoki mérkőzésén a Veszprém, amely a második helyről várta a negyedik Aramis elleni találkozót. Nem a legjobb előjelekkel, hiszen Tatai József és Finta Péter kénytelen volt kihagyni a rangadót. Mindketten eltiltás miatt kényszerültek pihenőre. A vendégek találtak először kapuba, a válogatott Németh Péter a hatodik percben szerzett vezetést a Madarász-csapatnak. Az Aramis gyorsan egalizált, két perc múlva Hosszú volt eredményes. A folytatásban Horváth Szabolcs találatára Boromisza Dániel válaszolt, 2:2-es állással vonultak pihenőre a csapatok. A második félidő is nagy csatát hozott, de egészen a véghajráig nem zördültek meg a hálók. A 39. percben aztán a hazaiak brazilja, korábban a Lombard Pápát is erősítő Roni törte meg a csendet, majd Frank talált büntetőből Reveland kapujába. Érdekes volt a helyzet, mert mindkét csapat öt-öt szabálytalansággal állt, Némethet gyanús módon választották el a labdától, de bírói síp néma maradt, a másik oldalon viszont könnyen befújták a tízméterest a Boromisza Gábor kontra Roni összecsapásnál. A 4:3-as végeredményt Boromisza Gábor alakította ki három másodperccel az indulatoktól sem mentes meccs vége előtt. Sikerével az Aramis megelőzte a tabellán a Veszprémet, mindkét csapat 32 ponttal áll, a budaörsieknek jobb a gólkülönbsége.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!