Foci

2015.03.26. 18:11

Melyik meccsre érdemes kimenni?

Megyei körkép – Rangadófigyelő sorozatunk tovább folytatódik, azaz ezúttal is igyekszünk számba venni, hogy a megye II-től lefelé mely futballmérkőzésekre érdemes kilátogatni a következő hétvégén.

Horváth Gábor

A megyei másodosztályban két találkozóra figyeltünk fel a sorsolásban. Vasárnap 14 órakor a Pápateszér a Szentantalfát fogadja. Előbbi hatodik, utóbbi második a tabellán, de csak három pont köztük a különbség. Ugyanekkor rendezik a Csopak–Magyarpolány meccset.

A megye III északi csoportjának tavaszi küzdelme most rajtol, elsősorban a Bakonytamási–Mihályháza, illetve a Malomsok–Mezőlak párharcok (vasárnap, 14.00) ígérkeznek izgalmasnak. A déli csoportban összecsap egymással a Dörögd és a Monostorapáti, valamint a Badacsonytomaj és a Révfülöp (szintén vasárnap, 14.00). A megye IV északi csoportjában Dáka–Magyargencs „kiesési” rangadót (vasárnap, 14.00) rendeznek. A keleti csoportban a Felsőörs– Hajmáskér meccs (szombat, 14.00) lehet izgalmas, délen pedig a Pécsely–Tapolca ÖFC (vasárnap, 16.00) és a Sümeg–Nagyvázsony párharc (vasárnap, 10.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!