Foci

2014.11.14. 11:05

Megyei I - Aki győz, nagyot nyer

A labdarúgó megye I 14. fordulójának „étlapja” többek között dobogós derbit, Balaton-parti szomszédvári rangadót és alsóházi összecsapást is kínál.

Horváth Gábor

Szombat, 13.00: Várpalota (12.)–Gyulafirátót (5.): A Várpalota a múlt héten három vereség után nyert, ezzel együtt kevés eséllyel lép pályára az élmezőnyhöz tartozó Gyulafirátót ellen.

Balatonalmádi (10.)–Fűzfői AK (4.): A szomszédvári rangadó érdekesnek ígérkezik. A korábbi eredmények alapján a vendégek erősebbnek tűnnek, de az Almádi is képes a jó teljesítményre. Ebből szoros, izgalmas meccs is lehet.

Alsóörs (11.)–Ugod (9.): Az Alsóörs mostanában idegenbeli bravúrokkal vétette észre magát, de hazai pályán is kijöhet neki a lépés. A két idegenbeli döntetlen után álló Ugod továbbra is masszív.

Peremarton (14.)–Herend (16.): Alsóházi rangadó. Egy pont a különbség, tehát, aki nyer, nagyot nyer. Sok sikerélmény egyik csapatnak sem jutott mostanában, a hazaiak tűnnek kicsit esélyesebbnek.

A Peremarton nagyon fontos meccsen lép pályára a hétvégén. Fotó: Zwicker Tamás

Ajka Kristály (7.)–Tapolca (13.): A Kristály mindössze egyszer kapott ki ebben a szezonban, az előző két meccsét pedig egyaránt behúzta. Ez nem túl megnyugtató a két hete nyeretlen Tapolcának.

Vasárnap, 13.00: Öskü (2.)–Sümeg (15.): A korábbi listavezető Öskü egymás után kétszer vesztett pontot, amely az első helyébe került. Most a papírforma szerint nagy esélye van a javításra.

Úrkút (1.)–Péti MTE (3.): A játéknap legnagyobb rangadója. Két jó formában lévő együttes találkozik. A címvédőre nem jellemző, hogy hazai pályán hibázna, de a pétiek képesek arra, hogy meglepetést okozzanak.

Csetény (8.)–Devecser (6.): Szintén derbi, két hasonló erősségű alakulat csap össze. A csetényiek hosszú ideje veretlenek, de sok a döntetlenjük. A Devecser hazai pályán nem kap ki, ám idegenben hosszú ideje nem sikerült nyernie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!