Foci

2015.04.13. 17:33

Megye I: Íme a forduló válogatottja!

Veszprém - A Tapolcát legázoló Öskü csapatából hárman kerültek be a hétvége labdarúgó megye I-es válogatottjába. A sümegieket, az úrkútiakat és az Almádit ketten-ketten képviselik.

Horváth Gábor

Kezdjük az Ösküvel, amely Auerbach Attila és Talián Krisztián hathatós közreműködésével (mindketten gólt szereztek, utóbbi sorozatban negyedik bajnokiján talált be) idegenben ütötte ki (0:4) a Tapolcát. Hollósi Zsolt megőrizte kapuját a góltól.

A listavezető Úrkút szintén erős ellenfelet győzött le, szintén magabiztosan. Az Ajka Kristály elleni 3:0-ás meccsen Pávlicz Péter betalált, Tróbert Attila gólpasszt adott.

A sümegiek nyertek, ami kiemelten értékes dolog, hiszen ez legutóbb tavaly szeptember végén sikerült bajnokin a csapatnak. A Peremarton 3:0-ás legyőzéséből Hegedűs Dániel góllal vette ki a részét. Kovács Dániel nem volt eredményes, ám kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Az ugodi Bakos Gábor győztes találatot ért el a Herend elleni összecsapáson (1:0). A Gyulafirátót csapatát erősítő Balta Gergely gólja egy pontot ért a Fűzfő otthonában (1:1). Az Almádi érdekes meccset nyert, hiszen vendégétől, a Cseténytől három embert (egyet a kispadról) állítottak ki az első félidő végén. A 3:1-re végződő meccs első gólja Csordás Máté, az utolsó Szentkirályi-Tóth Kornél nevéhez fűződik.

Felzárkózó címvédő

Sorozatban negyedik meccsén talált be a megye I-es gólkirályi cím védője, aki ezzel már harmadik a mezőnyben. Az éllovas is eredményes volt.Az előző szezon gólkirálya, az ösküi Talián Krisztián sorozatban negyedik mérkőzésén talált be, s már 15 gólnál, illetve a harmadik helynél jár. A listavezető Szabó Patrik is eredményes volt a legutóbbi fordulóban.

A góllövőlista élmezőnyének állása: 1. Szabó Patrik (Péti MTE) 22 gól, 2. Korpos Tibor (Úrkút) 16, 3. Talián Krisztián (Öskü) és ifj. Patus Imre (Tapolca) 15–15, 5. Bogdán István (Várpalota) 13.

Címkék#megye I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!