Foci

2014.04.22. 12:30

Megye I: íme a 22. forduló válogatottja!

Megyei körkép - Az előző körhöz képest két játékos is megtartotta tagságát a labdarúgó megyei első osztály aktuális válogatottjában.

Napló sport

A pétfürdői Szeleczki Attila és az ösküi Talián Krisztián sem ugyanabban pozícióban került be a válogatottba, mint az előző héten. Szeleczki igazi jolly jokerként ezúttal a középpályán segítette csapatát és játszott fontos szerepet a Tapolca elleni 5:0-ás sikerben, Talián pedig továbbra is rendkívül eredményes, most kétszer talált be a szintén 5:0-ra nyerő Ösküben.

Természetesen a csapatból nem maradhattak ki a hétfőn egyaránt bravúrt arató sümegi és herendi labdarúgók. Mindkét alsóházi alakulat élmezőnybeli vetélytársat győzött le. A sümegiek közül Markó Gergő, Cosma Sorin és Csala Ferenc került be a társaságba, a Herendből pedig Suri Márk, Marosi István, valamint Gábriel Ádám.

Három mérkőzés óta veretlen a Kristály, ami szép eredmény az utolsóelőtti csapattól. Az ajkaiak közül Szabó Bence lett a héten válogatott nálunk.

A Devecser fontos meccset nyert idegenben, az együttesből az egész mezőny egyik, ha nem a legrutinosabb tagja, Kádár Lajos teljesítménye emelkedett ki.

A 22. forduló legnagyobb nyertese az Úrkút volt, a listavezető üldözői botlása miatt tudta növelni előnyét. A címvédő Márton Gábor duplájával nyert az Ugod ellen.

 

Megye I gólvágói

Az első osztályú megyei labdarúgó bajnokság góllövőinek listáját változatlanul Szabó Patrik vezeti. Ehhez húsz találat kellett.

A góllövők sorrendje: 1. Szabó Patrik (Péti MTE) 20, 2. Nagy Richárd (Csetény) 15, 3. Talián Krisztián (Öskü) 14, 4. Hulka Bence (Öskü) 11, 5. Rummel Szabolcs (Csetény) 10, 5. Tüske Marcell (Tapolca) 10, 7. Kaufmann Attila (Pét) 9, 7. Tróbert Attila (Úrkút) 9, 7. Bogdán István (Várpalota) 9, 7. Kovács Kálmán (Csetény, Peremarton) 9, , 11. Auerbach Attila (Peremarton, Öskü) 8, 11. Humli Péter (Fűzfő) 8, 11. Kiszlinger Balázs (Ugod) 8.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!