Foci

2014.04.14. 14:50

Megye I: a 20. forduló válogatottja!

A foci megyei első osztály előző játéknapjának rangadóját az Öskü nyerte, a csapat így két játékossal is képviselteti magát a forduló válogatottjában.

Horváth Gábor

A 20. forduló csapatába a Devecsert legyőző és a tabellán már ötödik ösküiek közül két középpályás, Hulka Bence és Talián Krisztián fért be.

A második helyen álló Gyulafirátót is két labdarúgóval képviselteti magát. A remek formában lévő alakulat idei negyedik meccsét is behúzta, ráadásul ezúttal sem kapott gólt. Varga Zsolt tehát remekül őrizte hálóját, a mezőnyben pedig Gulyás Márk emelkedett ki teljesítményével. A pétiek szintén jó sorozatban vannak, és fontos meccset nyertek a Balatonalmádi ellen, többek között Dunavölgyi Richárd és Szeleczky Attila szigorú védőmunkájának köszönhetően.

Az Ugod a Sümeg ellen nyert alsóházi rangadót, Bakos Gábor a mezőny legjobbja volt a találkozón, és a Napló aktuális együttesébe is bekerült. Az eheti védősor a fűzfői Nyári Dániellel teljes. A tapolcai Szabó Bálint mesterhármat szerzett. A Kristály légiósa, Mong Benjamin szintén átlag feletti teljesítményt nyújtott. Az ajkaiak a címvédő és listavezető úrkútiaktól loptak pontot. Azért az Úrkút SK is adott egy játékost a forduló válogatottjába: a sokszoros gólkirály Korpos Tibort akár a hétvége visszatérőjének is hívhatnánk. A rutinos támadó kétszer talált be.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!