Foci

2014.11.17. 16:01

Megye I: íme a 14. forduló válogatottja

A rangadók fordulójában a Peremarton és a Devecser nyert fontos meccset, a Várpalota és a Tapolca meglepetést okozott, az Úrkút és a Péti MTE nem bírt egymással. A 14. kör válogatottja a labdarúgó megye I-ben.

Horváth Gábor

Az élmezőnyt tekintve az Úrkút és a Péti MTE vívta a hétvége legnagyobb rangadóját a megyei első osztályban.

Mindkét csapat jó esélyekkel pályázott a sikerre, végül az Úrkút nem tudta kihasználni a hazai pálya előnyét, a két fél nagy csatában 1:1-es döntetlen játszott.

A vendégektől Dunavölgyi Richárd és Szeleczki Attila került be a forduló válogatottjába, az Úrkút együtteséből pedig a hajrában ziccert védő Zsigmond Gyula, valamint az egyenlítő gólt szerző Czaha Dániel.

Az alsóházi derbin a Peremarton szerezte meg a három pontot a Herenddel szemben. A mezőny legjobbja a rutinos Molnár Péter volt. A Várpalota meglepetést okozott, a csapat az élmezőnyhöz tartozó Gyulafirátótot fektette két vállra. A mérkőzésen Bogdán István kétszer volt eredményes, Vékony Csabát kiállították ugyan, de addig ragyogó teljesítményt nyújtott.

A tapolcaiak ajkai győzelme szintén a bravúr kategóriába tartozik, hiszen a Kristály hónapok óta nem szenvedett vereséget. A TIAC-ból többen is válogatottságot érdemeltek volna, végül Pupos Krisztiánra és Major Dávidra esett a választásunk.

A Devecser a Csetény otthonából hozta el a három pontot.

A vendégek gólját Tisonyai Richárd szerezte, mellette Orbán Tamás produkcióját értékeltük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!