Foci

2014.09.26. 13:30

Megye I: derbik a felső- és az alsóházban egyaránt

Megyei körkép - Több érdekes párharcot is tartogat a labdarúgó megyei első osztály hetedik fordulója.

Horváth Gábor

Öskün, Csetényben és Gyulafirátótón vasárnap rendeznek meccset, a többi találkozó szombaton lesz. A kezdés: 16 óra.

Herend (14.) -Ugod (11.): A Herendnek az elmúlt két meccsen nem volt esélye a pontszerzésre, pedig szüksége lenne rá, mivel egyelőre egy egységgel rendelkezik. A még veretlen Ugod találkozója két hete elmaradt, ez előző körben pedig félbeszakadt. Mindkétszer az időjárás tett keresztbe.

Várpalota (12.)- Alsóörs (9.): Múlt hétvégén egyik csapat sem játszott (legalábbis végig) meccset. A vendégek vannak jobb formában, ezzel együtt háromesélyes a találkozó.

Peremarton (15.) -Sümeg (16.): Igazi alsóházi derbi. Mindkét együttes első pont-jaiért küzd majd, várhatóan igencsak pikáns és harcos meccset láthatnak az érdek-lődők.

Ajka Kristály (7.) -Úrkút (1.): Az Úrkút jó formában van, a címvédő előző öt találkozóján nyert és még nem talált legyőzőre a szezonban. A Kristály messze nem ennyire eredményes, viszont masszív, veszélyes csapat.

Péti MTE (5.) -Devecser (6.): Szinte teljesen azonos mérleggel áll a két együttes. A Devecser az előző két körben nem tudott nyerni, a nála gyengébb ellenfelekkel találkozó Pét viszont magabiztos volt.

Öskü (2.) -Tapolca (13.): Nálunk csak a tapolcaiak lepődnének meg jobban, ha lenne keresnivalójuk Öskün. A csapat sorozatban négyszer kapott ki, és az sem vigasz, hogy erős együttesek ellen, hiszen az Öskü is élcsapat, amely ráadásul négyszer nyert zsinórban.

Csetény (8.)- Balatonalmádi (10.): Mindkét együttes szeretné lezárni a gyengébben sikerült időszakot. Főképp előbbire igaz: ha az élmezőnyben akar maradni, három pontot kell szereznie.

Gyulafirátót (3.)- Fűzfő (4.): Ez is rangadó. A Gyulafirátót két fontos siker után áll, a Fűzfő legutóbb csak döntetlent játszott, de ez nem sokat jelent.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!