Foci

2014.09.22. 14:15

Megye I: a hatodik forduló válogatottja

A labdarúgó megye I válogatottjában hárman is bentragadtak múlt hétről. A hatodik forduló csapata.

Horváth Gábor

Eszünkben sincs kivételezni, de a jó teljesítmény mindig utat tör magának, ezért a múlt héthez képest hárman ezúttal is csapatunkban találták magukat.

Az ösküi Lukács István ismét együttese egyik húzóemberének bizonyult, két góllal járult hozzá a Herend elleni 5:1-es sikerhez. Csapattársa, Balogh Ádám szintén remekül játszott a meccsen.

Szabó Patrikot sem lehetett kihagyni, a pétfürdői támadó a múltkori mesternégyes után ezúttal háromszor volt eredményes, s ezzel át is vette a vezetést a góllövőlistán.

A harmadik bentragadó Tróbert Attila, az Úrkút SK csatára együttese legjobbja volt a Csetény elleni győztes derbin. Az úrkútiak közül a védő Imre Péter és a középpályás Bujtor Balázs kapott még kiemelést.

Balta Gergely is régi motorosnak számít a forduló válogatottjában, a gyulafirátóti focista nem először szerepel a legjobbak között. Az Almádit legyőző GySE-ből rajta kívül Kövesi Gáspárt válogattuk be. Az Ajka Kristály idegenben szerzett fontos három pontot, a győztes gólt Mong Benjamin szerezte.

A kapusok közül a devecseri hálóőrt emeltük ki ezúttal, Csepregi András Balatonfűzfőn nyújtott jó teljesítményt. A hazaiaknál Szalai László játszott átlag felett.

Csatárok párharca

Bár kissé korai ezt még kiejelenteni, klasszikus párharc látszik kibontakozni a futball megye I gólkirályi címéért.

A vezetést az elmúlt két fordulóban hét (!) gólt szerző Szabó Patrik (Péti MTE) vette át a mesterlövészek listáján, de a legutóbb duplázó Korpos Tibor (Úrkút SK) nincs nagyon lemaradva tőle, előbbi összesen kilenc, utóbbi nyolc találatnál jár.

Mögöttük holtversenyben a harmadik helyen jelenleg ketten állnak öt góllal: az ösküi Bódis Richárd, valamint a tapolcai ifjabb Patus Imre fej fej mellett halad. Őket öt négygólos követi a listán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!