Foci

2014.07.29. 10:30

Megyei foci: megvan a következő idény mezőnye

Korábban már beszámoltunk róla, hogy kialakult a labdarúgó megyei pontvadászatok 2014/2015-ös kiírásának mezőnye.

Horváth Gábor

A megyei első, második és harmad osztály résztvevőinek névsorát már közöltük.

A legalacsonyabb pontvadászatban, a megye IV-ben nem volt nagy változás, például maradtak a csoportok (észak, dél, közép, kelet), amelyek egyaránt 13 együttes számlálnak.

Érdekesség a Veszprém FC USE megjelenése, a megyeszékhely utánpótlásnevelő klubja szintén indít csapatot a megye IV-ben, az együttes a keleti csoportba kapott besorolást.

A Lovászpatona (piros mezben) és a PELC a következő szezonban is csatázhat egymás ellen (Fotó: Penovác Károly)

A 2014/2015-ös idény csoportbeosztása a megye IV-ben, északi csoport: Borsosgyőri ISE, Dáka, Ganna-Döbrönte, Gecse, Kéttornyúlak SE, Külsővat, Lovászpatona, Magyargencs SE, Marcalgergelyi, Nagytevel SE, PELC, Kemenesszentpéter, Tapolcafő.

Déli csoport: Balatonakali, Diszel, Dörgicse, Gógánfa, Nagyvázsony, Nemesvita, Pécsely, Sümeg, Sümegprága, Tapolca, Tihany, Ukk, Zalaerdőd.

Közép csoport: Apácatorna, Borsosgyőri SE, Dabrony, Csögle, Kamond, Káptalanfa, Karakószörcsök, Kislőd, Kolontár, Nyárád, Somlóvásárhely, Szentgál, Városlőd.

Keleti csoport: Bakonybél, Bakonynána, Balatonszőlős, Eplény, Felsőörs, Hajmáskér, Hárskút, Jásd, Litér, Nagyesztergár, Olaszfalu, Várpalota, VFC USE.

A különböző pontvadászatok pontos sorsolása majd később készül el.

A csapatok először, majd augusztus elején a Magyar Kupa megyei selejtezőin lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!