Foci

2014.10.30. 11:23

Megsérült a futsalosok válogatott játékosa

Veszprém – Fontos összecsapások előtt állnak a veszprémi futsalosok.

Horváth Gábor

A válogatott szünet után ismét pályára lép az 1. Futsal Club Veszprém, amely hétfőn a Haladás csapatát fogadja (18.30). A bakonyiak nyolc mérkőzés után másodikak az NB I-ben, a szombathelyiek a negyedik helyen tanyáznak. A két élcsapat között csupán egy pont a különbség. – Rangadóra készülünk, igazi hatpontos meccs vár ránk. Ha nyerünk, sikerül meglépni vetélytársainktól. Ennek fényében készülünk az összecsapásra – nyilatkozta a Naplónak Madarász János. A Veszprém vezetőedzője kiemelte: a szombathelyiek erősek, de egyáltalán nem verhetetlenek. A szakember ugyanakkor nem számíthat egyik legjobbjára, Tatai Józsefre.

A válogatott játékos a Fehéroroszország elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett bokasérülést. Egyelőre még nem tudni, hogy mennyire súlyosat. A magyar nemzeti csapat a héten kétszer is pályára lépett a fehéroroszok ellen, a mieink Veszprémben 3:2-re, Dunaújvárosban 3:1-re kaptak ki. A veszprémi együttes jövő pénteken a Vasas otthonában lép pályára, majd november 10-én a Rába ETO-t fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!