Foci

2015.03.04. 12:30

Teremfoci: A következő fordulóban el is dőlhetnek a csoportelsőségek

Veszprém - Már csak két forduló van hátra a téli terembajnokságból, ahol valószínűleg az élen már nem lesz változás.

Heffler Péter

Nagy meglepetésre elvesztette hibátlan mérlegét az utolsó százszázalékos együttes is, a Fújtatók csapata, akik 4:2-es vereséget szenvedtek az Ada Bauval szemben. Igaz, két fordulóval a vége előtt négy pont az előnyük a tabellán, vagyis a csoportelsőség karnyújtásnyira van a Fújtatók Man at Work együttesének.

A B-csoport ettől már jóval izgalmasabb, ahol a Sobri Jóska Kalandpark meglepő vereségét követően ismét őrségváltás történt a mezőny élén. A Kertai Autójavító remekül használta ki a rivális botlását, és a We are eleven elleni győzelmének köszönhetően három ponttal vezeti a tabellát.

Már csak két forduló van hátra az idei téli terembajnokságból. Fotó: Penovác Károly

Ennek a találkozónak egyébként több érdekessége is volt, az egyik a játékvezető ténykedése, aki alaposan megnehezítette a gyengébbik együttes helytállását, illetve az, hogy ennek ellenére Kungli Dávid ismét betalált, és így már huszonhárom góllal vezeti a téli terembajnokság góllövőlistáját.

Az A-csoport kilencedik fordulójának március 14-i mérkőzései: Galaktikusok – Hetek.hu, Min-Tech – Hanyatt SE, Nemesvámos – Ada Bau, Fújtatók -Man at Work – Fújtatók Gold, Hári Go – Másik Csapat, Vehir.hu – Tüzesz Honvéd

A B-csoport kilencedik fordulójának március 22-i mérkőzései: Szivacsok – Etanol, Anda Festékáruház – Sobri Jóska Kalandpark, DS Optim – We Are Eleven, Kertai Autójavitó – Haszkovó, Game Over – Autógenerál FC 40, Sárga Angyalok – Mind1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!