Foci

2014.09.10. 13:03

Lázár visszatért a sümegi csapathoz

Sümeg – Beszámoltunk róla, Koller Tamás lemondott a megye első osztályban szereplő Sümeg VSE edzői pozíciójáról. Most meglett az utódja.

Horváth Gábor

Egy régi ismerős ül le a kispadra. Lázár Szilveszter, aki NB I-es futballmúlttal rendelkezik, korábban játékosa és edzője is volt már a sümegi együttesnek.

– A Balatonalmádi elleni meccset követően Koller Tamás közölte lemondását, amelyet korábban már fontolgatott, ettől függetlenül az adott pillanatban váratlanul ért a bejelentés – nyilatkozta a Naplónak Fazekas László, a Sümeg VSE szakosztályvezetője, aki elmondta a volt trénerrel jó munkakapcsolatban voltak.

– Ugyanez elmondható a vezetőség és a játékosok viszonyára is. Kollert kiváló szakembernek tartom, a negatív eredmények nem róhatóak fel neki. Sajnos nem érett be a befektetett munkájának gyümölcse, s ez mindenki számára csalódás volt. A vezetőség és a játékosok nevében is köszönöm türelmes és kitartó munkáját, s kívánom neki, hogy a korábban elért szép eredményeit másutt meg tudja ismételni – fogalmazott a sportvezető.

A Sümeg VSE négy fordulót követően pont nélkül sereghajtó a megyei első osztályban.

Az új tréner, Lázár Szilveszter legutóbb Hévízen dolgozott, az előző idényben bajnokságot nyert a zalai megye I-ben. Lázár korábban a Sümeggel is volt bajnok, a megye II-ből ő vezette fel a társaságot a megye I-be.
A sümegiek vasárnap Csetényben lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!