Foci

2015.03.25. 13:19

Kölyök focisták a pályán

Balatonfüred - Két alkalommal több mint 250 gyermek lépett pályára a Balatoni Kölyök Labdarúgó Club (BKLC) teremtorna sorozatán.

Horváth Gábor

Az utánpótlás viadalnak a Balaton Szabadidő Központ adott otthont. A Veszprém megyei csapatok mellett Győrből, Siófokról és Hévízről is érkeztek fiatalok.

Az első napon az U-7-es, illetve az U-9-es korosztály képviselői léptek pályára, a folytatásban pedig az U-8-asokon és az U-12-eseken volt a sor.

A megmérettetésen egy-egy balatonfüredi, pápai, hévízi és siófoki győzelem született.

A tornán több mint kétszázötven gyerek játszott, a képen labdával a füredi Rédling Balázs
Fotó: BUSC Média

Eredmények, U-7: 1. Pápai ELC, 2. BKLC Balatonfüred, 3. Balatonalmádi SE. U-9: 1. Hévíz SK, 2. PELC 3. BKLC Balatonfüred.

A korcsoport gólkirálya Merse Gábor (Várpalotai BSK), legjobb mezőnyjátékosa Soós Dominik (Hévíz SK), amíg kapusa Bruck Ábel (BKLC) lett.

U-8: 1. Siófok, 2. BKLC, 3. PELC. A torna gólkirálya Gamauf Zsombor (Siófok), legjobb játékosa Mayer Péter (BKLC Balatonfüred), amíg legjobb kapusa Lázár Mátyás (Balatonalmádi SE) lett.

U-12: 1. BKLC, 2. Győrújfalu SE, 3. Győrszentiván SE.

A gólkirályi címet Radács Bálint (BKLC) szerezte meg, a verseny legjobb játékosa Grúber Zsombor (Győrszentiván SE), legjobb kapusa pedig Simon Martin (Várpalotai BSK) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!