Foci

2014.09.20. 14:11

Ismét hazai pályán a futsalosok

Veszprém – A Vasas csapatát fogadja hazai környezetben hétfőn az 1. Futsal Club Veszprém, amely két forduló után hibátlan az NB I-es pontvadászatban.

Horváth Gábor

A válogatott csehországi szereplése miatt némi szünet után folytatódik az NB I-es futsalbajnokság. A veszprémiek az újonc Békéscsaba legyőzése után a Rubeola FC otthonában, Csömörön is nyerni tudtak. Mindkét találkozó bakonyi fölényt és magabiztos sikert hozott, a nyitányon 5:1-re, a második fordulóban 5:0 arányban bizonyult jobbnak ellenfelénél a az 1. FCV.

A Vasas szintén újonc a 2014/2015-ös szezonban, ezzel együtt nem lebecsülendő ellenfél. Persze a veszprémiek vannak olyan erősek, hogy ebben a mezőnyben senkitől sem kell tartaniuk, és bárkivel képesek felvenni a versenyt. A fővárosiak ellen ők lesznek az esélyesek.

A vendégek egy-egy győzelemmel és vereséggel állnak, a nyitányon kikaptak Dunaújvárosban, viszont a folytatásban meglepetésre legyőzték azt az Aramist, amely az előző idényben a veszprémieket ütötte el a bronzéremtől.

Nem lebecsülendő tehát a hétfői ellenfél, Madarász János vezetőedző is kiemelte: a fővárosiak a bakonyi megyeszékhelyen is meglepetésre készülnek.

A Veszprém egyébként ezúttal is igyekszik majd közönségszórakoztató játékkal begyűjteni a három pontot, s ebben természetesen a csapat számít hűséges és szépszámú szurkolótábora segítségére.

A mérkőzés hétfőn 18.30-kor kezdődik a Március 15. úti sportcsarnokban.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!