Foci

2014.09.10. 09:40

Három meghívó a Visegrádi Négyek Tornájára

Veszprém - Három játékos képviselheti az 1. Futsal Club Veszprém színeit nemzeti mezben a csehországi Visegrádi Négyek Tornáján.

Horváth Gábor

Szeptember 13. és 17. között rendezik meg a Visegrádi Négyek Tornáját, amelynek a helyszíne a csehországi Brno lesz. A felkészülési viadalon Csehország, Szlovákia. Lengyelország és Magyarország felnőtt, illetve U-21 futsal válogatottja vesz részt.

A veszprémiek közül hárman is meghívót kaptak a rangos tornára.



A veszprémiek egyik válogatottja, Gulyás Márk (Fotó: Penovác Károly)

A felnőtt nemzeti csapatban nemrég bemutatkozó Tatai József mellett két fiatal, az U-21-es válogatott Gulyás Márk és Vas Ádám léphet majd pályára az 1. Futsal Club Veszprém keretéből az eseményen.

A felnőttek szövetségi kapitánya, a spanyol Sito Rivera az elmúlt időszakban új csapat kiépítésén dolgozott, ennek az útnak a része a mostani torna is.

A klubfutsal szeptember 22-én folytatódik, a bakonyiak ekkor, a negyedik fordulóban a Vasas együttesét fogadják. Az előző idényben a negyedik helyen végzett Veszprém eddig hibátlan a 2014/2015-ös szezonban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!