Foci

2014.12.01. 15:05

Győztes gólokat lövő hátvédek

Megyei körkép - A ''nagyok '' alaposan odatették magukat, hiszen az első két helyezettet összesen hatan képviselik, de meglepetések is akadnak a csapatban. Idén utoljára állítottuk össze a forduló válogatottját a labdarúgó megye I-ben.

Horváth Gábor

Már az első tavaszi fordulót is megrendezték a futball megyei első osztályban, persze szó sincs időutazásról, a 16. játéknapot, néhány hónappal előrébb hozták.

A címvédő és őszi bajnok Úrkút ahhoz az Ugodhoz látogatott, amely az elmúlt időszakban stabil teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Nem is volt könnyű meccse a vendégeknek, akik ezzel együtt biztosan, 5:2 arányban nyertek. Korpos Tibor két gólt szerzett, Tróbert Attila nem elősször nyújtott kiemelkedőt, ahogyan a kapuban Zsigmond Gyula sem.

A második helyen az Öskü zárta az esztendőt. Az együttes gólzáporos összecsapáson, 6:3-ra győzte le a Balatonalmádit. Három találatot a tavalyi gólkirály, Talián Krisztián jegyzett. Lukács István ismét a védelem oszlopának bizonyult, akihez ezúttal Szabó Zoltán is maximálisan felnőtt.

Az Alsóörs sümegi sikere nem tartozik a meglepetés kategóriába, de mindenképpen fontos tett. A vendégek győztes találatát Márki Dávid szerezte.

A Kristály Balatonfűzfőn aratott győzelme mindenképpen bravúrnak számít. Az ajkai csapatból szintén az egyetlen góllövőt, Üveges Krisztiánt válogattuk be a hétvége legjobbjai közé. A Péti MTE szintén 1:0-ás sikert aratott (az ellenfél a Csetényvolt), a három pontot Kaufmann Attila találata szállította. A Devecser papírforma győzelmet aratott a Peremarton ellen, de a magabiztos meccshez kellett Orbán Tamás kora találata. Horváth Roland szintén korai gólt lőtt, aztán később még egyszer betalált, a Tapolca pedig rangadót nyert (4:2) a Palota ellen.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!