Foci

2015.03.01. 10:10

Győzelemmel kezdte a tavaszt a Füred

Balatonfüred - A labdarúgó NB III-ban remek játékkal mutatkozott be a télen alaposan felforgatott Balatonfüredi FC.

B. Virág Rita

MTE -Balatonfüredi FC

1:2 (0:2)

Mosonmagyaróvár, 200 néző. V.: Jakab. Első MTE 1904: Boros - Varga (Kollár), Szénási, Schmatovich, Kálmán - Horváth Á., Karácsony, Régely, Kollár (Németh B.) - Maidics (Farkas), Papp. Edző: Tiba Zoltán. Balatonfüredi FC: Megyeri - Benkó (Szöllőskei), Pécseli, Domján, Köbányai (Nemes) - Nagy, Bánhidi, Szabó, Gubicza Horváth B., Switzer (Pavlitzky). Edző: Földesi Károly.

Gól: Maidics (50.), ill. Domján (23.), Horváth B. (30.).

A 23.percben vendég szöglet után a röviden kifejelt labdát Domján 15 méterről, félfordulattal lőtte a hosszú sarokba, 0:1. A 30. percben Nagy szerzett labdát a hazai térfél közepén, indította a kilépő Switzert, akinek beadását Horváth B. lőtte a kapu bal oldalába, 0:2.

A fürediek három ponttal lettek gazdagabbak (a képen Szabó Levente)
Fotó: Penovác Károly

Szünet után gyorsan szépített a hazai gárda, az 50. percben jobb oldali gyors kontra végén Régely beadását Maidics lőtte a füredi kapuba, 1:2.

Teljesen megérdemelt győzelmet aratott az átalakított BFC. Az első félidőben kimondottan jól játszott, míg a másodikban megmutatta, ha kell, küzdeni is tud.

Jók: Régely, Papp, ill. az egész csapat.

Földesi Károly: - Gratulálok a fiúknak. Az ünnepléssel azonban még várjunk, dolgozunk tovább a céljainkért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!