Foci

2014.07.26. 13:43

Foci (kor)határok nélkül

A Veszprémi Szabadidő és Tömegsport Egyesület kispályás labdarúgó-bajnokságában nem csak a 20 éveseké a világ.

Hatos Szabolcs

A Senior A-B-C kategóriákban a 35 évesnél idősebb, Senior 40-es korcsoportban a 40. életévüket betöltött sportolni vágyók mérkőzhetnek egymás ellen.

A Senior A bajnokság folytatását harmadikként várja az Atom Antal

A rajtnál még "beragadt", azóta viszont megállíthatatlan az Astrid Senior - az egyetlen pontvesztését még az első fordulóban elszenvedő társaság a Senior A sorozat harmadánál listavezető, méghozzá meggyőző teljesítménnyel. Az őket követő Steffl Büfé (nem éppen) kispályás szeniorjai is csak egyszer hibáztak, fájdalom, éppen a rivális Astriddal szemben maradtak alul - a májusi, 2-0-ás vereségükért biztosan igyekeznek visszavágni majd a folytatásban. Némileg lemaradva található a harmadik helyen az Atom Antal csapat, akik ugyan kevesebbszer rezgették meg az ellenfelek hálóját mint éllovas társaik, egy jobb szériát követően azonban még beleszólhatnak a bajnoki aranyért folyó versengésbe - ne feledjük, még mindig csak a bajnokság harmadánál járunk, a góllövőlistát pedig Bese Sándor vezeti 18 találtatával, tehát az ő remek formájában (is) bízhatnak a magasabbra vágyó "Atom Antalék". A tabella élén állók mögött is szoros verseny körvonalazódik, lemaradva csupán az SZTK Szenior néven futó társaság érezheti magát - ők a nyáron bizonyára gőzerővel edzenek, hogy a továbbiakban szépítsenek, s ne a Senior B csoport alakulását kelljen figyelniük a jövőben.

A VSZTE által lebonyolított kispályás labdarúgó-bajnokság Senior A osztálya 10 fordulót követően így áll: 1. Astrid Senior 28 pont, 2. Steffl Büfé 27 pont, 3. Atom Antal 18 pont, 4. Csöngető FC 17 pont, 5. Min-Tech 12 pont, 6. Konkoord 9 pont, 7. Laguna Fürdőszobaszalon 7 pont, 8. SZTK Szenior 0 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!