Foci

2015.02.21. 11:50

Détári Lajos a Balatonszepezd új edzője!

Balatonszepezd - Ezekben a percekben jelentették be a labdarúgó megyei III. osztály déli csoportjában szereplő Balatonszepezd vezetői, hogy a tavasszal Détári Lajos, a korábbi világválogatott és 61-szeres magyar válogatott játékos felel majd a szakmai munkáért.

B. Virág Rita

A jelenleg is zajló sportgyűlésen arról is szóltak, hogy Détárival együtt az ugyancsak korábbi válogatott játékos, Bárányos Zsolt is Szepezden folytatja pályafutását.

A Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség illetékeseitől megtudtuk, a balatonszepezdiek az említett két sportember ügyében már érdeklődtek, s legkésőbb hétfőig kell leadniuk az átigazoláshoz szükséges papírokat.

A szepezdi labdarúgásért aggódók megnyugodhatnak, a rutinos szakember és a játékos leigazolása nem viszi csődbe a klubot, s a hírek szerint az erősítés dacára nem a feljutás a cél a Balaton-partiaknál. Az elmondások szerint Szepezden egy jó szellemű közösség focizik hétről, hétre ahol inkább a játék szeretete a fontos.

A Balatonszepezd a megyei III. osztályú pontvadászat déli csoportjában jelenleg harmadik helyen áll 20 ponttal, mindössze két ponttal lemaradva a listavezető Dörögd/Halimbától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!