Foci

2015.03.24. 13:35

Az utolsó forduló jön a terembajnokságban

Veszprém - Legutóbb csak a B-csoporban rendeztek fordulót a téli terembajnokságban, ahol most hétvégén már az utolsó kör következik.

Heffler Péter

A hétvégén véget ér a veszprémi téli teremlabdarúgóbajnokság, ahol a fontosabb kérdések nagy valószínűség szerint már ideje korán eldőltek. Az A-csoportban már biztos bajnok a Fújtatók-Man at Work csapata, akik négy ponttal előzik meg a második, Másik Csapatot.

A B-csoportban már valamivel izgalmasabb a hajrá, ugyanis a Kertai Autójavítónak legalább egy döntetlent kell elérnie az Autógenerál FC40 együttese ellen, ha a Sobri Jóska Kalandpark - Szivacsok találkozó végeredményétől függetlenül bajnok szeretne lenni.

A többi pozíciót, beleértve a dobogós helyeket teljesen nyitottak még a küzdelem. A hétvégi, tizedik fordulóban is izgalmas összecsapásokat rendeztek, ahol rendre egy-két gól döntött csupán. A legtöbb találatot a DS-Optim - We are eleven mérkőzés hozta, amit előbbi 11-5 arányban nyert meg.

A vesztes csapatban Kungli Dávid négy gólt szerzett, így összessítésben már huszonhét találattal vezeti a góllövőlistát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!