Foci

2014.10.17. 14:25

Az Öskü ismét rangadón léphet pályára

Megyei körkép - Az éllovas folytatja a rangadók sorát a labdarúgó megyei első osztály tizedik fordulójában.

Horváth Gábor

Csetény (10.)- Peremarton (16.): A Csetény az elmúlt két fordulóban nem tudott nyerni, a Peremarton pedig még egyszer sem ebben a szezonban. A hazaiak az esélyesek, de a küzdelem szoros is lehet.

Úrkút (1.) -Herend (15.): Az Úrkútnak vigyáznia kell a Herenddel, ha nem akar meglepetést. A pont és helyezésbeli különbség jelentős, de a Herend az előző két fordulóban négy pontot gyűjtött, a címvédő pedig a múlt héten váratlanul megtorpant (vereség Várpalotán).

Sümeg (14.) -Tapolca (13.): A szomszédvári rangadó egyben alsóházi derbi is. Mindössze két pont a különbség, háromesélyes az összecsapás.

Ugod (7.) -Fűzfői AK (3.): A fűzfőiek veretlen sorozata a múlt héten tovább hosszabbodott. A Balaton-parti csapat nagyon stabil, de ezt az Ugod is elmondhatja magáról.

A Herend vasárnap a címvédő otthonában lép majd pályára (Fotó: Penovác Károly)

Balatonalmádi (11.) -Várpalota (9.): Az Almádi egymás után kétszer játszott 0:0-át és már három hete nem tudott betalálni. A Palota sem tudott jó formát felmutatni, de legutóbb bravúrosan szerepelt, legyőzte a címvédőt.

Alsóörs (12.) -Devecser (5.): A Devecser az elmúlt két körben megtorpant, de így is esélyesként lép pályára az idén nem túl meggyőző Alsóörs otthonában.

Öskü (1.) -Péti MTE (6.): Az Öskü sorozatban játssza a rangadókat, a Fűzfőt a múlt héten nem sikerült legyőznie, ezzel együtt vezeti a tabellát. A Pét is kemény diónak ígérkezik, a legutóbb Gyulafirátóton győztes vendégek folytatnák a felzárkózást.

Ajka Kristály (8.)- Gyulafirátót (4.): A Kristály jelenleg három döntetlen után van, nem könnyű legyőzni az ajkaiakat. A Gyulafirátót legutóbb fájó vereséget szenvedett, így nagy szüksége lenn mindhárom pontra.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!