Foci

2014.11.20. 15:23

Az Ajka utolsó ellenféle

Ajka – Csákváron vendégeskedik az FC Ajka NB II-es labdarúgó együttes az ősz záró fordulójában.

Ezzel a mérkőzéssel már a mezőny valamennyi tagjával találkozik az FC Ajka, jövő héten pedig, az első tavaszi játéknapon megkezdődnek a visszavágók is.

Az Ajka a Videoton elleni Liga-kupa mérkőzéssel hangolódott a mai bajnokira. Nem járt sok szerencsével, NB I-es riválisa 5:1-re verte.

Zoran Kuntics tanítványai ahhoz a Csákvárhoz látogatnak pénteken, amely 10 ponttal a 14. helyet foglalja el a tabellán. Az Ajka tizenkettedik 15 egységgel.

– Úgy vélem, a Csákvár sokkal többre érdemes a jelenlegi helyezésénél. Csapatát ügyes játékosok alkotják, jó kis csatáraik vannak, s rendre gólgazdag összecsapást játszanak, ami azt jelzi, inkább a támadófutballt erőltetik – összegzett Zoran Kuntics.

Az ajkai tréner elmondta, Csákvárról mindenképpen szeretnének ponttal hazatérni, azonban több meghatározó játékos is hiányozni fog. Szabó Zs. kisárgult, Asztalost pedig kiállították a múltkori bajnokin.

– A péntek esti időpont egyáltalán nem zavaró. Sőt, én kifejezetten jobban szeretem a villanyfényes meccseket, mert szerintem sokkal hangulatosabbak – utalt Kuntics a 19 órai kezdési időpontra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!