Foci

2014.07.22. 11:50

Megyei I: a Kristály és a Herend is bennmaradt

Veszprém - A tavalyihoz hasonlóan idén sem változik a mezőny a labdarúgó megyei első osztályban. A kiesőhelyen végzett Ajka Kristály és a Herend is megtarthatta tagságát.

Horváth Gábor

A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának versenybizottsága elfogadta a nevezéseket a következő szezonra.

Eszerint a megye I mezőnye nem változott, a 16 tagú pontvadászatban helyet kapott a legutóbb kiesőhelyen záró Ajka Kristály, Herend duó is.

A megyei másodosztályban egy változás történt, a Felsőörs helyét a megye III északi csoportjának bajnoka, a Pápateszér foglalta el.

A harmadik vonal továbbra is kétcsoportos lesz. Az északi mezőnyben tíz, a déliben 12 együttes nevezését fogadták el.

A következő idényben is lesz ajkai csapat a megyei első vonalban, a Kristály kiesőként maradhatott (Fotó: Penovác Károly)

A megye IV négy körzete is megmaradt, mind a négy csoport 13-13 alakulattal kezdi meg (és remélhetőleg, fejezi is be) a 2014/2015-ös idényt.

A 2014/2015-ös szezon résztvevői, megyei első osztály: Alsóörs, Ajka Kristály, Balatonalmádi SE, Csetény SE, Fűzfő, Devecser, Gyulafirátót SE, Herend, Öskü, Peremarton, Pét, Sümeg, Tapolca, Ugod, Úrkút SK, Várpalotai BSK.

Megye II: Csopak, Dudar, Pápateszér, Márkó, Csabrendek, Nemesszalók, Nemesvámos, Magyarpolány, Ősi, Szentantalfa, Tótvázsony, Csabrendek, Balatonkenese SE.

Megye III, északi csoport: Adásztevel, Csót, Malomsok, Bakonytamási, Mezőlak, Mihályháza, Nemesgörzsöny, Somlószőlős, Vanyola, Vaszar.

Déli csoport: Szigliget, Balatonszepezd, Káptalantóti, Monostorapáti, Lesenceistvánd-Uzsa, Nemesgulács-Kisapáti, Nyirád, Révfülöp, Taliándörögd, Badacsonytomaj, Balatonederics, Zánka.

A negyedosztály csoportbeosztását későbbi számunkban közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!