Foci

2015.04.10. 11:14

A Füred búcsúztatja a tatabányai stadiont

Balatonfüred – Egy olyan élcsapat lesz a balatonfürediek ellenfele a labdarúgó NB III következő fordulójában, amely idén még nem nyert.

Horváth Gábor

Tatabánya–BFC

A Tatabánya egy igazi döntellenhalmozó, öt tavaszi meccséből négyszer ikszelt, legutóbb viszont kikapott a Diósd otthonában. A csapat még így is az élmezőnyhöz tartozik, jelenleg negyedik a tabellán.A Balatonfüredi FC a hetedik helyen áll, a dorogi vereséget a múlt héten egy sima sikerrel javította ki, 3:0-ra nyert a sereghajtó Tököl VSK ellen.

A szombati mérkőzés érdekessége, hogy a tatabányaiak ezalkalommal búcsúznak stadionjuktól, amelynek felújítási munkálatai hamarosan elkezdődnek.

Földesi Károly edző: – Az előző fordulóban két verzió volt, vagy sikerül az elején eldönteni a meccset, vagy a végén felőröljük ellenfelünket. Az utóbbi jött be, igazából nem érződött, hogy a vendégeknek akár a döntetlenre is lenne esélyük. A Tatabánya, már nem régi, ennek ellenére jó csapat. Így látatlanban a döntetlennel is kiegyeznék, bravúr lenne a három pont megszerzése. Tudjuk, hogy vetélytársunk megnézett minket a Dorog elleni találkozón, amelyen nem sikerült gólt rúgnunk. Bízunk benne, hogy ez most nem hiányzik majd a játékunkból. Remélem, korábbi betegeink még jobb állapotban lesznek, Pavlitzky Balázs játékára viszont eltiltás miatt ezúttal nem számíthatunk.

A Tatabánya–Balatonfüredi FC bajnoki szombaton 16.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!