Foci

2014.11.21. 09:45

A balatonfüredi gondok csak szaporodtak

Balatonfüred - Mérhetetlenül csalódott vagyok továbbra is, hogy nem tudtunk nyerni Veszprémben mondta Pető Tamás, a labdarúgó NB III-ban szereplő BFC trénere.

B. Virág Rita

Ahogy arról beszámoltunk, a Veszprém FC és a Balatonfüredi FC 2:2-es döntetlent játszott a labdarúgó NB III legutóbbi fordulójában.

- Továbbra is nagyon bosszant, hogy nem tudtuk megnyerni a megyei rangadót. A második félidőben nem két, hanem legalább hat gólt kellett volna rúgnunk. Ha összeszámolom, hogy az idén hány megnyert meccset buktunk el döntetlenre,akkor legalább hat pont mínuszt jelent nekünk. Azzal pedig most a hetedik helyen állnánk nem a tizenegyediken - magyarázta Pető Tamás, füredi edző.

A BFC (a képen Bognár) hazai pályán fogadja a Diósdot (Fotó: Zwicker Tamás)

A BFC az ősz utolsó fordulóján a Diósdot látja vendégül szombaton 13 órától.

- Sajnos a gondjaink tovább szaporodtak. Szabó piroslap, Szöllőskei öt sárga miatt hiányzik majd. Krén, Szántó, Kocsis, Czafit, Szűcs sérülés miatt nem focizhat. Fogalmam sincs még, kik lépnek pályára, de bárki játszik is, győzelmet követelek meg a Diósd ellen - zárta mondandóját a mester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!