Foci

2016.01.03. 14:53

Sportszerűen fociztak a középiskolások

Megyei körkép - Három településen és négy körzetben rendezték meg a Fair Play Cup elnevezésű középiskolai labdarúgótornát megyénkben.

Horváth Gábor

A hagyományos megmérettetés idén is remekül sikerült. Tóth Attila megyei koordinátor elmondta: nagy csaták voltak a jó helyezésekért, de minden alkalommal a névadáshoz méltó, sportszerű keretek között. A sorozat a 2014-es kiíráshoz hasonlóan idén is magas létszámmal zajlott.

A meccseket Ajkán, Alsóörsön és Veszprémben játszották.

A veszprémi körzetben a fiúknál a Medgyaszay iskola együttese szerezte meg az első helyet, magabiztos és jó játékkal
Fotó: Tóth Attila

Eredmények, ajkai körzet, lányok: 1. Pápa, Türr gimnázium, 2. Pápa, Mezőgazd. Szakiskola, 3. Ajka, Bródy gimn., 4. Sümeg, Kisfaludy gimn., 5. Ajka, Molnár Gábor Spec. Szakiskola. Fiúk: 1. Sümeg, Kisfaludy G., 2. Pápa, Közgazd. SZKI, 3. Pápa, Református gimnázium, 4. Ajka, Bródy gimnázium.

Balatoni körzet, lányok: 1. Balatonfüred, Lóczy gimn., 2. Balatonfüred, Szt. Benedek gimn.

Fiúk: 1. B.-füred, Lóczy gimn., 2. Várpalota, Faller Szakképző, 3. B..-füred, Szt. Benedek gimn.

Veszprémi körzet, lányok: 1. Veszprém Táncsics SZKI és gimn., 2. Veszprém Vetési gimn. A, 3. Veszprém Medgyaszay szakképző és gimn., 4. Vetési gimn. B. Fiúk: 1. Medgyaszay szakképző és gimn., 2. Vetési gimn., 3. Táncsics SZKI és gimn., 4. Zirc, III. Béla gimnázium.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!